Monta hyötyä, monta hyötyjää 

Otoksesta on hyötyä sekä tilojen hoitajalle että niiden käyttäjille.

Ei enää arvailua

Otos-palvelu poistaa tarpeen arvailla tilojen käyttöä. Hattuvakioiden ja manuaalisen laskennan sijaan saat luotettavaa, mitattua tietoa jokaiselta sekunnilta, kaikkina vuorokauden aikoina, ympäri vuoden.

Oikein kohdistetut resurssit

Automatisoitu kävijälaskenta, todellinen tieto tilojen käytöstä ja sen jakaantumisesta eri aikoina ja eri paikkoihin mahdollistaa resurssien tarkoituksenmukaisen kohdistamisen ja vähentää turhaa peukaloiden pyörittelyä.

Sopiva harrastusaika

Kun tarjoat ennusteita ja tilastoja asiakkaittesi tarkasteltaviksi, he voivat valita sopivan ajan harrastukselleen, rauhallisen, vilkkaan, tai jotakin siltä väliltä. Ei enää valituksia yllättävästä ruuhkaisuudesta!

 

Paremmat suunnitelmat

Kuinka paljon paremmin voitkaan onnistua toiminnan suunnittelussa, jos tiedät tarkasti lähtötilanteen? Otoksen mittaama tarkka käyttötieto auttaa myös seuraamaan suunnitelmien toteutumista. Reaaliajassa.  

Tyytyväisemmät asiakkaat

Kun julkaiset Otoksen tarjoamaa kuvaa, käyttötilastoja ja ennusteita asiakkaillesi, autat heitä ajoittamaan vierailunsa niin, että kokemus on mahdollisimman miellyttävä. Tämän seuraksena asikkaan kokemus palvelustasi on parempi ja todennäköisyys uudelle vierailulle suurempi.

Olosuhteet tiedossa

Asiakkaasi saattavat myös arvostaa mahdollisuutta katsoa kuvasta, millaiset olosuhteet heitä odottavat. Tämä auttaa sopivien välineiden ja asustuksen valinnassa erityisesti ulkotiloissa ja parantaa käyttökokemusta.

Lisää aiheesta Otos

 • Lyhyesti

  Otos on palvelu organisaatioille, jotka voivat hyötyä tilojensa käyttötiedosta.

  Lue lisää

 • Hyödyt

  Otoksella mittaat toimintasi tehokkuutta.

  Lue lisää

 • Käyttökohteet

  Liikuntapaikan, avoimien tilojen tai kaupan toteutunut käyttö helposti seurattavaksi.

  Lue lisää

 • Mitattavat asiat

  Tietoa toteutuneesta käytöstä, kuten kävijämäärät, käyttöasteet, suoritemäärät sekä ennusteet.

  Lue lisää