Tinkimätön tiedonkerääjä

Otos on älykäs kamerajärjestelmä, joka on kustannustehokas tapa havainnoida, seurata ja analysoida erilaisten sisä- ja ulkotilojen sekä alueiden käyttöastetta ja käyttöä.Laskentajärjestelmä antaa luotettavaa tilastotietoa ulkoalueista ja sisätiloista, avoimista ja julkisista kohteista: paikoista, jotka voidaan katsoa tavallista haasteellisimmiksi laskentakohteiksi esimerkiksi ympäristöstä tai ihmisten lukumäärästä johtuen. Otos soveltuu myös hyvin kohteisiin, joissa perinteiset ovilaskurit ovat sijoituspaikkansa takia alttiita ilkivallalle tai ne eivät yksinkertaisesti kykene tarjoamaan riittävästi tietoa.

Tiedonkeruu

Otos-kamerat kuvaavat haluttua aluetta ja välittävät kuvia laskentayksikölle, joka havaitsee, laskee ja seuraa liikkuvia kohteita kuvissa ja lähettää saadun tiedon Otos-palvelimelle.

Raportointi ja julkaisu

Otos- tietopalvelu tallettaa, analysoi ja raportoi tiedot käyttäjille ja tarjoaa automaattisesti päivittyvät tilastot, ennusteet sekä kuvat myös muilla sivuilla julkaistavaksi.

Ylläpito

Otos-palveluntarjoaja valvoo automaattisesti tiedonkeruun onnistumista ja tietopalvelun käytettävyyttä. Korjaamme havaitut vikatilanteet etäyhteyden avulla.

 

Lisää aiheesta Palvelu

 • Yleiskuva

  Kerää ja hyödynnä tilojesi käyttötietoa.

  Lue lisää

 • Tietopalvelu

  Raportoi ja julkaise haluamaasi tietoa haluamallasi tavalla.

  Lue lisää

 • Ylläpito ja tuki

  Me valvomme puolestasi.

  Lue lisää

 • Järjestelmä

  Olosuhteisiin sopivat laitteet ja varusteet.

  Lue lisää

 • Tiedonsiirto

  Keskity olennaiseen. Anna tiedon liikkua

  Lue lisää

 • Demo

  Kokeile tietopalvelua!

  Lue lisää