Maisemakamera

Maisemakamerapalvelu soveltuu kohteisiin, joista halutaan välittää päivittyvää kuvaa internettiin, mutta joissa ei ole tarvetta kävijämäärän tai käyttöasteen laskentaan.

Maisemakamerapalvelu välittää kuvan maastosta haluamillenne internet-sivuille. Kiinteiden kameroiden lisäksi valittavananne on nyt myös kääntyvä kamera, joka voidaan ajastaa kuvaamaan eri kohteita tai zoomata mielenkiintoisiin yksityiskohtiin.

Maisemakameran kuva esittelee tehokkaasti liikuntapaikan tai muun kohteen tarjoamat mahdollisuudet ja vallitsevat olosuhteet. Esimerkiksi latukamerana toimiva kääntyvä kamera voi kuvata lähikuvaa latupohjasta, yleisnäkymää ladulta ja ympäröivää luontoa. Kuvat voidaan julkaista joko peräkkäin näkyvänä sarjana tai erillisinä kuvina.

kamera internet-yksikkö
Otos-maisemakamerapalvelu sisältää valitun kameran ja tiedonsiirtoyksikön ulkokoteloineen, tiedonsiirron, kuvien julkaisemisen internetissä mahdollistavan tietopalvelun sekä kameroiden toimivuuden automaattisen tarkkailun. Otos-maisemakamera ja tiedosiirtoyksikkö ovat helposti asennettavissa tolppaan tai seinään. Sähkökytkennäksi riittää laitteiston liittäminen pistorasiaan.

Lisää aiheesta Sovellukset

 • Yleiskuva

  Lyhyt silmäys erilaisiin Otos-palvelun käyttötapoihin.

  Lue lisää

 • Otos-järjestelmä

  Laskee kävijät, käyttöasteen ja julkaisee kuvat.

  Lue lisää

 • Maisemakamera

  Vaivaton ja edullinen tapa julkaista kuvaa maastosta nettisivuilla.

  Lue lisää

 • Valvova laskuri

  Loistava mahdollisuus yhdistää valvonta ja laskenta yhteen toteutukseen.

  Lue lisää

 • Oma kamera

  Muuta webbikamerasi kävijämäärä- ja käyttöastelaskuriksi.

  Lue lisää