Oma kamera -palvelu

Tyypillisesti web-kameroilla pyritään kuvaamaan paikkoja, joiden seuraaminen kiinnostaa. Tällaisia paikkoja ovat kadut, tiet, kuntopolut, uimarannat, leikkipuistot, raviradat ja moottoriurheilukeskukset. Kamerakuvan avulla seurataan etenkin paikallisia olosuhteita, mahdollista ruuhkaisuutta ja lisäksi katsotaan tapahtuuko kameran kuva-alalla mitään mielenkiintoista.

Paranna nyt nettikameranne käytettävyyttä ja kiinnostavuutta entisestään. Otos-palvelun suorittaman kuva-analyysin avulla voitte ilmoittaa sivuilla vieraileville kameran havaitsemasta liikeestä, sekä julkaista ennuste- ja tilastotietoa kamerakuvan alueella tapahtuneesta liikkeestä. Kameralaskennan avulla keräätte vaivattomasti tärkeää tietoa palveluidenne käyttöasteesta. Oma kamera on edullinen ja nopea tapa kerätä kattavaa tilastotietoa päätöksen teon tueksi.

Lähes mikä tahansa ip-osoitteellinen kamera voidaan muuttaa laskuriksi Otos-palveluun kuuluvan Oma kamera -palvelun avulla. Helpoiten liittäminen onnistuu, jos kuva on luettavissa suoraan  muuttumattomasta osoitteesta (esim.http://IP_OSOITE/liikennekamerat/image.jpg). Mikäli julkaisemanne kamerakuva ei sovellu laskentaan, eikä kameran uudelleen suuntaaminen auta, toimitamme tarvittaessa myös uuden laitteiston.

Tartu nyt tilaisuuteen.

Lähetä meille linkki nettikameraasi tai sen ip-osoite osoitteeseen sales@otosservice.net, niin kerromme miten laskenta onnistuu.

Lisää aiheesta Sovellukset

 • Yleiskuva

  Lyhyt silmäys erilaisiin Otos-palvelun käyttötapoihin.

  Lue lisää

 • Otos-järjestelmä

  Laskee kävijät, käyttöasteen ja julkaisee kuvat.

  Lue lisää

 • Maisemakamera

  Vaivaton ja edullinen tapa julkaista kuvaa maastosta nettisivuilla.

  Lue lisää

 • Valvova laskuri

  Loistava mahdollisuus yhdistää valvonta ja laskenta yhteen toteutukseen.

  Lue lisää

 • Oma kamera

  Muuta webbikamerasi kävijämäärä- ja käyttöastelaskuriksi.

  Lue lisää