Erilaisia tapoja hyödyntää Otos-palvelun edut

Käyttökohteesta ja tarpeesta riippuen Otos-palvelu voidaan toteuttaa hieman eri tavoin. Valittavana on monipuolinen ja tehokas Otos-järjestelmä, vaivattomasti asennettava kompakti maisemakamera ja olemassa olevaa laitteistoa hyödyntävät Valvova laskuri ja  Oma kamera -palvelu.

Otos-järjestelmä

Otos-kamerat kuvaavat haluttua aluetta ja välittävät kuvia laskentayksikölle, joka havaitsee, laskee ja seuraa liikkuvia kohteita kuvissa ja lähettää saadun kävijämäärä-, suoritemäärä- tai käyttöastetiedon sekä kuvan Otos-palvelimelle. Toimitus sisältää koko laitteiston.

Maisemakamera

Vaivaton ja edullinen tapa julkaista päivittyvää kamerakuvaa netissä. Maisemakamerapalvelu sisältää laitteistot, internet-yhteydet ja kuvan julkaisun. Tarvitset vain sähköt.

Valvova laskuri

Liitä valvontakamerasi Otos-palveluun. Laskemme valvontakamerakuvasta kävijämäärä- ja käyttöastetiedot. Toimitus sisältää tarvittavan lisälaitteiston.

Oma kamera

Näppärä tapa muuttaa olemassa oleva web-kamera kävijämäärää tai käyttöastetta mittaavaksi laskuriksi. Palvelu sisältää kattavat tilastointiominaisuudet.

 

Lisää aiheesta Sovellukset

 • Yleiskuva

  Lyhyt silmäys erilaisiin Otos-palvelun käyttötapoihin.

  Lue lisää

 • Otos-järjestelmä

  Laskee kävijät, käyttöasteen ja julkaisee kuvat.

  Lue lisää

 • Maisemakamera

  Vaivaton ja edullinen tapa julkaista kuvaa maastosta nettisivuilla.

  Lue lisää

 • Valvova laskuri

  Loistava mahdollisuus yhdistää valvonta ja laskenta yhteen toteutukseen.

  Lue lisää

 • Oma kamera

  Muuta webbikamerasi kävijämäärä- ja käyttöastelaskuriksi.

  Lue lisää