2006

Oulun uimahallin reaaliaikainen käyttöasteen seuranta asiakkaiden avuksi

Oulun uimahallilla otetaan käyttöön joulukuun alussa Otos-seurantajärjestelmä, jonka avulla asiakkaat saavat internetin kautta ajantasaista tietoa mm. uimahallin eri tilojen asiakasmääristä, tilastotietoa toteutuneesta käytöstä ja ennusteen päivittäisestä kävijämäärästä. Tiedot auttavat asiakasta valitsemaan itselleen
sopivimman liikunta-ajan hallilla.
 

Asiakkaan käytettävissä ajantasainen tieto, ennuste ja tilastot


Internetsivuilla on asiakasmäärätietoa juuri sen hetkisestä tilanteesta, kyseisen päivän ja seuraavan päivän ennusteesta sekä tilastotietoa kävijämääristä uimahallin isosta altaasta, kuntoaltaasta, hyppyalueelta ja kuntosalilta.  

- Suomen suosituimpiin kuuluvan Oulun uimahallin kävijämäärät ovat korkeita, halli toimii kapasiteettinsa ylärajoilla ja ruuhkahuippuja on päivittäin. Tällä palvelulla pystymme vastaamaan mm. asiakkaiden palautteeseen, jossa toivotaan tietoa uimahallin kulloisestakin käyttöasteesta, tasaamaan ruuhkahuippuja ja sitä kautta parantamaan myös tilojen toimivuutta, toteaa Oulun uimahallin isännöitsijä Jari Leviäkangas.  Tilakohtaisen seurannan myötä saamme tilastointiimme tarkentavia yksityiskohtia, josta saamme apua tarvittaessa palveluiden kohdentamiseen jatkossa, jatkaa Leviäkangas.

Käyttöasteen seurantaan pääsee sekä liikuntaviraston etusivulta www.ouka.fi/liikunta linkistä että Oulun uimahallin sivuilta esim. http://www.ouka.fi/liikunta/liikpaik/tilat/isoallas.html

 

Otos-järjestelmä myös Ouluhalliin ja Lintulan urheilukeskukseen


Oulun uimahalli on ensimmäinen uimahalli Suomessa, jossa vastaava järjestelmä otetaan käyttöön.   Otos-järjestelmä otetaan käyttöön ensi kevään aikana myös Ouluhallilla ja Lintulan urheilukeskuksessa.

Koosteen Oulun uimahallin, Ouluhallin ja Lintulan käyttötilastoista löydät täältä.