2008

Järvenpään uimahallilla otetaan käyttöön Otos-palvelu, jonka avulla asiakkaat saavat internetin kautta ajantasaista tietoa uimahallin eri tilojen toteutuneesta ja ennustetusta käytöstä. Tiedot auttavat asiakasta valitsemaan itselleen sopivimman liikunta-ajan hallilla.

Asiakkaan käytettävissä ajantasainen kuva, tilastot ja ennuste

Järvenpään kaupungin internet-sivuilla osoitteessa http://www.jarvenpaa.fi/liikunta julkaistaan jatkossa Otos-käytönseurantapalvelun tuottamat tiedot kuluvan päivän, seuraavan päivän ja kuluvan viikon käyttöasteesta. Lisäksi palvelun avulla seurataan uimahallin ja liikuntahallin kokonaiskävijämäärää.

Tavoitteena tarjota asiakkaille miellyttävä liikuntakokemus

”Haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän liikuntakokemuksen. Nyt valmistuneen remontin myötä meillä on ensiluokkaiset tilat käytössämme. Otos-palvelun avulla voimme lisäksi tarjota asiakkaillemme erinomaisen työkalun oman harrastusajankohdan valintaan. Uimari tai kuntosalilla kävijä voi nyt tarkistaa oman liikunta-aikansa ruuhkattomuuden suoraan kotisivuiltamme. Käytön vähitellen tasaantuessa viikon eri päiville ja vuorokauden ajoille liikuntasuoritus on täysipainoinen ja miellyttävä ajankohdasta riippumatta”, toteaa Järvenpään uimahallin isännöitsijä Marko Engberg.

”Tilojen käytön seuranta mahdollistaa palveluiden tarkemman kohdentamisen, tilojen tehokkaan käytön, tasaa ruuhkahuippuja sekä tuottaa käyttökelpoista tietoa tilojen kehittämistä varten. Otos-palvelut on otettu suurella mielenkiinnolla vastaan suomalaisilla liikuntapaikoilla, toteaa toimitusjohtaja Janne Hetemaa Intopii Oy:stä.

Asiakkaat voivat tutustua käyttöasteen seurantaan ja valita itselleen sopivinta uinti- tai kuntosaliaikaa Järvenpään liikuntatoimen sivujen kautta osoitteessa www.jarvenpaa.fi/liikunta ja www.otosservice.net/jarvenpaanuimahalli/

Ounasvaaran hiihtostadionin ensilumenladun lumitilannetta sekä edellisen kuukauden kävijätilastoja voit seurata tästä Otos latukamerasta.